Уживајте во секој чекор: Машки обувки по светски терк

Обувките на секој маж треба да бидат нешта со кои ќе демонстрира автентичен стил. Тие се меѓу првите нешта кои се забележуваат и штета би било ако не се убави.

А има толку многу избор, посебно во летниот период. Зависно од пригодата и местото или едноставно за на работа, ние ви нудиме интересни чевли. Во тренд се мокасините, еспадрилите, а патиките секогаш се добредојдени. Многу е битно во нив да се чуствувате удобно и секако, да ви одговараат на облеката.

Компанијата FashionGroup Macedonia која е застапник на реномирани светски брендови овозможува секој да си пронајде обувки по свој вкус. Изборот е голем, а ви презентираме само мал дел:

Levi‘s еспадрили: 2.623 денари

Springfield: 1.999 денари

Diesel: 2.790 денари

Rossi: 9.065 денари

Tomberland: 5.599 денари

Geox: 4.990 денари

Rossi: 9.415 денари

Springfield: 2.099 денари