Вељко Ражнатовиќ направи уште една тетоважа на градите: За што станува збор

Вељко Ражнатовиќ веќе го години наназад ко украсува своето тело со тетоважи, а сега се одлучи дека е време за уште една.

Тој им покажа на следбениците на Инстаграм како изгледа целиот процес на тетовирање.

Како што подоцна објасни, ова не е готова тетоважа, но на неа ќе мора уште да се работи, но поради големината направиле пауза.

Наследникот на Аркан, Вељко Ражнатовиќ започнува бизнис со свињи