(ВИДЕО) Брутален тренинг кој ќе го обожавате

Самиот принцип на обуката за бокс се состои од пирамидални движења кои се менуваат на секои 10 секунди.

Прво започнувате со една вежба од 10 секунди, а потоа само повторувајте.

Потоа обидете се заедно со рацете да ги движите и нозете.

 Во видеото подолу можете да ја видите оваа техниката