(ВИДЕО) Како да направите држач за телефон од кламери?

Кламерите се користат за различни работи, па дури може да направите и едноставен држач за вашиот телефон...

Сигурни сме дека негде низ куќата имате кламери кои ги користите само кога средувате некои важни документации. Токму една ви е и доволна за да направите држач за телефон кој одлично ќе ви послужи додека не си купите вистински држач.

Погледнете го видеото каде се покажува како да го направите тоа и како за неколку секунди да имате сјаен држач за вашиот Smart телефон.