ВИДЕО: Најскапиот теренец на светот- величенствениот KING

Неговото име е Karlmann King. Сега го запознаваме со помош на неговиот дизајнер.

Благо речено, Кинг изгледа наметнувачки. Најдобро може да му пресудите на неговата големина кога ќе му се приближи неговиот дизајнер Лусијано Д’Амбросио, или ако имате среќа и ќе го видите на патот. 

И, кога станува збор за конкуренција на Ролс Ројс, Бентли и слично, и дека ова е значително поскапо, знаете дека нема ограничување. Барем кога станува збор за опрема, луксуз и технологија.

Конечно, да кажеме нешто за цената. Започнува со 1 милион долари, со сите опции да надминат 3 милиони долари.