ВО ЧЕКОР СО СВЕТОТ

Го свртевме светот, собравме се што можевме од светското искуство и го промешавме со знаењето и умешноста на нашите пивски мајстори за да добиеме посебен производ на кој сме особено горди.

Новото СКОПСКО ИПЛ! Ароматично пиво, облагородено со четири видови хмељ, од три различни континенти, со неодолив вкус, силна арома и угодна горчина за луѓе што размислуваат отворено и се нестрпливи да пробаат нови нешта и да добијат повеќе.

Ако го сакаш СКОПСКО, ќе го сакаш СКОПСКО ИПЛ уште повеќе! Зошто? Затоа што има повеќе и нуди повеќе. Повеќе хмељ, повеќе мирис, повеќе вкус...едноставно повеќе...

Повеќе информации на ipl.mk.