Возбудлив ХОРОСКОП: Најголеми секс авантуристи меѓу знаците

Нивното либидо е високо, секогаш се подготвени за експериментирање и целосно се предаваат на своите партнери

Овен и Водолија

Некои истражувања покажаа дека Овенот во кревет е повеќе компатибилен со Лавот, но кога ќе се сретнат Овен и Водолија се случува - ерупцијата на страст!  За Овенот често се вели дека е „гладен за секс“, и често пати ја прескокнува предиграта. Мажите од овој знак сакаат да се чувствуваат посакувано и сакаат да доминираат во креветот! Жените исто!

Близнаци и Лав

Близнаците и Лавот прават совршена врска, барем кога станува збор за партијата под чаршафите. И двата знаци се подготвени да експериментираат. Близнаците особено се привлечени од отвореноста на Лавовите и нивната спонтаност во сексот. Проблемот настанаува кога Близнаците ќе посакаат да си одат дома по сексот... 

Шкорпија и Рак

Страста меѓу нив е очигледна од првиот момент, тие се чувствуваат како да се на иста бранова должина, а во сексот им е важна поврзаноста на умот и телото. Страста на Шкорпијата ќе се обиде со сите сретства да задоволи се што сака Ракот, а Ракот ќе и возврати со сензуални допири по кои Шкорпијата ќе полуди.