Xerjoff Mefisto Gentiluomo: Победувај го секој предизвик

Покажете си ја на себе и на другите вашата неисцрпна енергија. 

Не застанувај, оди подалеку од твоите граници, победувај го секој предизвик. Машкиот парфем Xerjoff Mefisto Gentiluomo секогаш ќе биде со вас.


мирис на цитрус

цветен мирис

ја нагласува сексапилноста и вродената машкост

свеж парфем, идеален за топлите денови