За модерни бунтовници: Погледнете како ДИЗЕЛ создава облека која никого не остава рамнодушен

Брендот Дизел е познат по својата иновативност уште од 1978 година и денес се перцепира како врвна секојдневна облека во светот која оди пред времето. 

Без разлика дали припаѓате на групата „Дождлив човек“, или уживате во дождливите денови, или сте еден од оние кои во наредните месеци ќе ги бараат најмалите зраци на сонцето, советот на водечките модни експерти е: држете се подалеку од класичните и неутралните машки крации.

А, еве што ве советува Дизел за оваа сезона:

Diesel

Diesel

Diesel

Diesel


Diesel

Diesel

Diesel

Diesel


Diesel

Diesel

Diesel

Diesel


Diesel

Diesel

Diesel

Diesel


Diesel

Diesel

Diesel

Diesel