Забава // Музика и филм

Инструмент кој прави музика за хорор филмови - Кошмар машина

Иако, многу мислат дека хорор филмовите се страшни поради чудните сцени и чудовиштата, многу од нив не сфаќаат дека музиката е токму таа која има најјак ефект на нашата психа и страв и која ги провоцира најстрашните емоции.