ЗАТЕМНУВАЊЕ НА СОНЦЕТО НА 26 ДЕКЕМВРИ: ХОРОСКОПОТ се менува од корен

ИЗНАНАДУВАЧКО ВЛИЈАНИЕ НА СИТЕ:затемнување на СОНЦЕТО на 26 декември ќе ви го преврти животот, и еве што да очекува секој хороскопски знак поединечно

Ова затемнување на сонцето се случува на 26 декември и кај некои поединци може да госмени животот од корен и може да се почувствува најмалку од 4 недели до 6 месеци. Со помош на Јупитер можете да направите многу работи, па дури и да ги надминете вашите можности! Тоа е сигурен успех и што и да започнете, исходот може да биде изненадувачки добар. Јупитер величи сè!

Затемнувањето на Сонцето се случува на 4-ти степен на Јарец во врска со Јупитер и тригон со Уран што не е толку лошо за да можеме да кажеме дека тоа е едно од „посреќните“ затемнувања. Сега е многу корисно да одите на неколку предавања кои можат да ви помогнат во иднина за започнување на нов бизнис. За време на ова затемнување- што и да започнете да го правите, исходот може да биде изненадувачки добар.

Најсреќни ќе бидат Овните, Ракот, Вага и Јарецот и сите знаци кои имаат некои планети од 0 до 9 степени од каков било знак.

ОВЕН

Со вас, ова се случува на вашето поле во кариерата, така што ова е добро време за нови планови, цели и кариера воопшто. Работете на дисциплина и самодоверба.Бидејќи ова затемнување е во вашето второ поле, тогаш може да сметате дека ќе има многу пари во наредните шест месеци.

БИК

Со вас, ова затемнување на Сонцето се случува во вашата деветта куќа, затоа проверете дали учите филозофија, духовност, започнете нови проекти и што било друго поврзано со деветтото поле.Вие сте водени од имагинација, ново учење и авантура што ве оддалечува од секојдневниот живот.Со позитивниот аспект на затемнувањето, добивате ново будење, интуиција, просветлување и насока за нов живот.

БЛИЗНАЦИ

Ова затемнување на сонцето ви се случува во вашето осмо поле, а тоа е за интимност, трансформација, пари на некој друг, па затоа има пријатно изненадување. Добро време е да се иницира самореализација и интимност.

Многу Близнаци сега можат да бараат помош, спонзорство, кредит.

Како позитивен е Уран од вашата дванаесетта куќа, тогаш се потенцира вашиот мир и самореализација.Со вас, ова сончево затемнување се случува во вашето седмо поле на партнерства, што може да ви донесе нови договори и преговори или некоја ненадејна среќа во постојните односи. доколку имате проблем во смисла дека партнерот не ве поддржува доволно, сега запрашајте се колку вложувате во тоа.

Во овој период е можно да заработите повеќе пари.

ЛАВ

Со вас, ова сончево затемнување се случува на вашето шесто поле, што ви носи среќа во вашиот секојдневен живот и здравје. Многу Лавови сега изработуваат план за бизнис, како и што ќе прават.

Со некои реорганизации и преференции во бизнисот, можете да постигнете многу повеќе отколку претходно. Шестото поле е генерално добро за секој вид анализи, за кои сега ќе бидат истакнати.

Лавовите кои немаат работа ги чека поволен период.

ДЕВИЦА

Со вас, ова затемнување на сонцето се случува на вашето петто поле, што ви носи задоволство и среќа во љубовта, децата, забавата, подароците. Одлично време е да ги исполните вашите желби, а пред тоа треба да го отворите срцето.

Многу Девици сега треба да се прашуваат дали живеат и го прават она што навистина им е угодно и што сакаат. Поединците можат да планираат потомство со својот партнер.

Секако - неочекувана среќа е со вас.

ВАГА

Со вас ова затемнување на Сонцето се случува на четвртото поле, што ви носи среќа во кругот на семејството и разни прашања за вашите предци, интимност, родители. Сега е добро време да се направи реорганизација и да се испланира што да се прави во иднина.Многу Ваги сега можат да бидат доста ранливи. Секако ви е нагласена материјална поддршка, без разлика дали е од вашите родители или од можноста за заем.

ШКОРПИЈА

Со вас, ова сончево затемнување се случува на вашето трето поле, што може да ви донесе некои нови учења, убаво и хармонично дружење. Нагласена е добра комуникација.Неочекуваната среќа е секако со вас - особено преку нови познаници, било да е тоа деловна или приватна.

СТРЕЛЕЦ

Со вас, ова сончево затемнување се случува во вашето второ поле на пари, па можеби имате среќа во тоа поле. Секако тоа се пари заработени преку напори. Многу Стрелци сега можат да започнат со нешто ново и да размислуваат за реални финансиски цели. Може да се случи ненадејно поместување на работното место во наредните шест месеци.

ЈАРАЦ

Со вас, ова сончево затемнување се случува на ваше лично поле, за да можете да бидете среќни таму. Многу Јареци можат да го променат физичкиот изглед или ставот и однесувањето кон партнерот. Сега е поволно да се остави впечаток на другите луѓе и да се зајакне вашата самодоверба, да се биде единствен. Секако овој Јупитер ќе ви даде зголемен оптимизам и ќе ве награди Уран со ненадејна среќа.

ВОДОЛИЈА

Со вас, ова затемнување на сонцето се случува на вашето дванаесетто поле, што ви дава ментална и духовна стабилност. Многу Водолии сега можат да се повлечат и да се исклучат за да најдат внатрешен мир. Длабока интуиција сега може да отвори нов и посреќен живот за вас. Некои Водолии можат тајно да ја задржат својата среќа од јавноста.

РИБИ

Со вас ова затемнување на сонцето се случува на единаесеттото поле, што е поврзано со желбите, надежите, плановите, целите, љубовта што ја добивате. Многу Риби, ако сакаат да успеат, сега треба да обрнат внимание на работењето во групи, односно да размислат за здружување. Можно е една цел одеднаш да се исполни, што може да ве израдува.