Златан Ибрахимовиќ купи Ферари од злато

Познатиот фудбалер Златан Ибрахимовиќ пред некој ден наполни 38 години и реши да се почести со нова играчка. Претходно доби своја статуа во Малме.

Сега го поседува најновиот Ферари во злато! По малку изгледа лудо, но навистина го има во својот возен парк.

Еве за каков автомобил се работи: