Јубилејни 10 години на Sport Vision екипата!

Роденденска неделаполна со попусти по повод 10-тиот роденден на Sport Vision во Македонија. Од четврток (29.09) до понеделник (03.10) купувачите ќе имаат можност да го прослават јубилејниот 10-ти роденден на Sport Visionсо попусти од 10% до 30% на целиот асортиман.

Благодарение на довербата и лојалноста на потрошувачите, Sport Vision прославува 10 успешни години во Македонија. Со гордост констатираат дека целта е постигната – изграден е карактер и бренд кој ќе продолжи да се негува и развива водејќи се од потребите на ценетите купувачи.

Постојано го збогатуваат своето портфолио со нови, внимателно селектирани брендови, со цел да понудат поголема можност за избор на квалитетна спортска опрема, облека и обувки. Како водечка компанија на пазарот, партнери се на водечките светски брендови Nike, аdidas, Reebok, Under Armour а истовремено застапници за реномираните брендови Champion, Ellesse, Umbro, New Balance, The North Face и многу други, чии производи можат да се најдат во 36 малопродажни објекти во 13 градови низ Македонија.

Секој роденден буди и спомени, а во Sport Visionвеќе имаат многу од нив. Во текот на изминатите 10 години со нив се дружевме на многу спортски настани, распродажби и шопинг авантури.

Потрошувачите сакаат свежина и повеќе возбуда, и го сакаат тоа веднаш. Имајќи го тоа предвид, во екипата на Sport Vision постојано иновираат и се стремат да презентираат моќни и автентични концепти на пазарот. На тој начин, за 10 години успеаја да се позиционираат како најголем малопродажен ланец за спортска опрема, облека и обувки.

За својот јубилеен 10-ти роденден, екипата на Sport Vision Ве поканува заедно да го прославите на шопинг со ниски цени и роденденски попусти од -10% до -30% на целиот асортиман до 3-ти октомврикакои можност за купување на 10 рати, без камата и скриени трошоци со административна забрана во сите продавници на Sport Vision.

ПР објава