4-минутен тренинг кој ќе ви помогне да ги намалите мастите од стомакот


Првите резултати се видливи по само една недела …

Дефинитивно е најтешко да се ослободите од салото на стомакот, и веруваме дека сите вие имате проблем со голем стомак кој не можете да го намалите. Затоа решивме да ви претставиме обука која ќе ви помогне во оваа мисија.

Овој тренинг е создаден со цел да ви помогне во вашата мисија за слабеење и да ви овозможи да стигнете до стомачните мускули на најбрз можен начин. Тоа значи дека ова не е едноставна задача и оваа процедура нема да биде лесна. Тренингот се состои од неколку вежби кои ќе треба да ги направите. За секоја вежба направете 20-30 повторувања, потоа одморете 10-20 секунди и преминете на следната вежба. Направете две рунди со сите вежби и правете го овој тренинг секој втор ден. Ќе ви требаат само 4 минути и ќе ви гори стомакот, затоа подгответе се.

Погледнете го видеоклипот за да видите кои вежби треба да ги правите.


Секако, не е доволно само да ги правите овие вежби, треба да ја приспособите исхраната и да ги елиминирате производите кои не се добри и дебелеат. Исто така, важно е да спиете 8 часа и да правите други видови на вежби во текот на денот за да го забрзате метаболизмот и да согорите повеќе калории.

Првите резултати треба да ги забележите за една недела, но за целосно да ги изгубите мастите ќе ви требаат неколку месеци. Се зависи од тоа колку ќе бидете упорни и колку сакате да изгледате подобро.