5% поврат на средства со „#AMEX #BlackFriday SALE“ кампањата

По повод денот на шопингот „black friday“, Силк Роуд Банка за корисниците на American Express кредитните картички подготви единствено од ваков тип на пазарот„#AMEX#Black Friday SALE“шопинг изненадување.

Имено, со секоја трансакција направена со American Express Green или American Express Gold кредитните картички во петок 27-ми ноември, корисниците добиваат промотивно 5% поврат на средства.

Повратот на средства важи со секоја трансакција направена со картичките кај сите продажни места каде што се прифатени American Express картичките.

Искористете ја оваа поволност со American Express картичките на Силк Роуд Банка и безбедно пазарувајте овој петок.

Подетални информации за American Express картичките може да погледнете на веб страната www.silkroadbank.com.mk или во некоја од експозитурите на банката.