АПЛИЦИРАЈ ЗА ПРОМОТИВНА ДИНЕРС КЛУБ КАРТИЧКА НАЈДОЦНА ДО 31-ВИ ДЕКЕМВРИ

Празнична понуда на Динерс Клуб! Аплицирајте за картичка најдоцна до 31-ви декември и добијте подарок 1000 денари на Вашата Динерс Клуб сметка и гратис семејна картичка. Картичката ја добивате за еден ден, без трошоци за одобрување, без жиранти и уписнина и 0 денари чланарина првата година!

Дознајте дали може да ја добиете оваа специјална понуда на Динерс Клуб, за помалку од 60 секунди со пополнување на онлајн анкетата на следниот линк 

Станете член на единствениот клуб во нашата земја кој нуди единствени можности и бенефиции при користење на Динерс Клуб картичката. Плаќајте на рати без камата, уживајте единствени попусти и акции во одредени продажни места и одложете го плаќањето до 3 месеци.

Diners Club и Вие создадени еден за друг!


ПР објава