Една година без тебе: Калиопи скршена од болка за татко си

Поп дивата Калиопи минатата година го загуби нејзиниот татко

Овој пат на социјалните мрежи сподели негова фотографија и тажни зборови за спомен.

„Една година без тебе...а твоето присуство посилно од било кога...
Сега нека свири твојата омилена песна, која ти секогаш милуваше да ја пееш....
Multu ti vrem, Tato....

Panta Bukleski Pandi
1937-2022“