Екрике и Ана го добија третото дете: Погледнете како го држат штотуку родено

Николас и Луси добија мала сестричка!

Енрике Иглесиас и Анна Курникова го добија и своето трето дете на 30 јануари, а фотографии од малата наследничка сподели Енрике на својот Инстаграм профил.

Целиот текст и отанатите фотографии можете да го прочитате на Хаштаг