Фотка која на многумина им зададе проблем: Пронајдете го прикриениот детаљ

На социјалните мрежи се појави фотографија која на многумина им зададе главоболка.

На неа гледаме девојка и момче кое ја бакнува во образ, а сликата е со коментар кој гласи: Дали гледате што не е во ред со оваа слика? 

Многумина се исплашија кога конечно сфатија за што станува збор.Дали вие го гледате тоа што многумина не го видоа?

Помеѓу нив ѕирка детенце.