(ФОТО) Како изгледале Кире и Филип Лазарови како мали?

Сега се шампиони, а биле мирни деца.

Иако и двајцата играат во различни тимови, кога станува збор за Македонската ракометна репрезентација браќата Лазарови ги здружуваат своите сили.

Сигурно се прашувате како тие изгледале пред повеќе години, во продолжение погледнете ги Кирил и Филип како деца. Интересна трансформација, зарем не?!