(ФОТО) Коста Петров се билда за новата потпретседателска функција

Нема застој. Со новите ангажмани мора да биде фит.

Штотуку ја презеде функцијата на потпретдедател на СДСМ. Коста Петров, авторот на четирите најпродавани книги кај нас, интернационално докажан претприемач и експерт за односи со јавност, напорно вежба во теретана и за новото работно место но и за одржување на формата. 

Заедно со Марио Јовановски, еден од најдобрите фитнес тренери кај нас кој му е ментор за вежбите, уште во раните утрински часови го „запна“ Петров малку да се испоти. На фотографијата објавена во 06 часот наутро веќе активно ги совладуваат фитнес техниките.

Н.Т.