(ФОТО) Паркираат како дивјаци, па луѓето им се одмаздуваат на генијален начин

Секој од нас барем еднаш во животот видел дека некој го паркирал својот автомобил како безобразен дивјак. Таквите луѓе очигледно мислат дека се подобри од другите, дека истите правила не важат за нив, а на патиштата и на паркинзите делуваат како да се сами на светот.

Ваквото однесување честопати поминува и неказнето, па затоа со задоволство ги повторуваат своите злодела, но во оваа галерија ќе видите случаи кога други луѓе им се одмаздувале ним на генијален начин.

Некои од овие возачи биле пречекани со автомобил завиткан во фолија, некои добиле ќеси со ѓубре како „подарок“, а други не можеле да излезат од импровизиран паркинг.

Она што го бараа, го добија. Погледнете ја галеријата, која ќе ви го разубави денот:

Извор: index.hr

Фото:  Imgur

Израелците прават „летечки автомобил“: Работи на водород и помага во неволја (ВИДЕО)