ФОТО: Спортски херои на годината, Македонска фудбалска репрезентација

На  манифестацијата Златна Бубамара на полуралноста која се одржа во СЦ „Борис Трајковски“, ФФМ и македонската фудбалска репрезентација добија заслужено признание.

Македонската фудбалска репрезентација е прогласена за СПОРТСКИ ХЕРОИ НА ГОДИНАТА, настап на ЕУРО, победа против Германија, триумф над Италија, финале за пласман на СП во Катар...

ФОТО: ФФМ/Фејсбук