Ги налути соседите бидејќи снима п*рничи со отворени прозори: Се одмаздија брутално -еве што направија

Соседите меѓусебно се замеруваат, во повеќето случаи се расправаат за вревата, но понекогаш сцените се она што многу ги лути. Така една девојка се појави на социјалните мрежи поради работата што ја работи, а очигледно заработува од продажба на експлицитни содржини.

Имено, наводно е можно речиси секој ден да ја видите како мастурбира пред компјутер, односно пред веб камери, па соседите од одмазда забележале две такви ситуации и објавиле се на социјалните мрежи, пренесува порталот Noticias Caracol.

Навистина, мудро и го „заматија“ идентитетот за да не направат кривично дело, но твитерџиите од Меделин, Колумбија, брзо го препознаа квартотза кој станува збор, па дури и зградата.

Секако, имаше дебата дали „одборот“ претера кога реши да ја сними девојката на дело, многумина во коментарите истакнаа дека во слободна држава има право да прави што сака, но имало и оние кои велеа дека ставањето на завеси сепак би било минимум пристојност од нејзина страна, пренесува Нет.хр.

Секако, затоа што секогаш постои можност детскиот поглед да залута кон спорниот прозорец.


Фото: Printscreen