Го сметаат за неприкосновен: Парфемот на машката победа

Неодолив!!!

Се вбројува меѓу најубавите машки парфеми на сите времиња. Токму затоа, за 2019 година ја однесе титулата за најдобар парфем во светот. Tom Ford "Ombré Leather" е нешто како еликсир, како врв по парфимиерството.

Храбар и интензивен парфем чиј опоен мирис на кожата, фаворит меѓу миризливите ароми со години, веднаш освојува. Овој победнички парфем на дизајнерот Том Форд ги комбинира најдобрите мирисни состојки ама така вешто комбинирани, што пленат уште при првото мирисање. Врвната нота на мирисот е кардамон, средните ноти се јасмин самбак и кожа, додека основните ноти се пачули, килибар и мов.

Едноставно, вистински избор за мажи.