Халкбанк со нови функционалности за електронско и мобилно банкарство

Халкбанк АД Скопје воведува нови функционалности за електронско и мобилно банкарство, кои се однесуваат за онлајн аплицирање и одобрување за дебитна картичка, кредитна картичка и overdraft (дозволено пречекорување), без посета на банка.

Халкбанк е една од предводниците во имплементацијата на нови технолошки и информатички трендови и прва банка на пазарот што овозможи толку широка палета на дигитални производи меѓу кои се и Онлајн депозитот и Онлајн кредитот.

На овој начин, Халкбанк ја потврдува својата лидерска позиција во воведување нови иновативни,онлајн услуги на пазарот.

ПР објава