Како Миле Паника изгледа во Америка: Вестерн на македонски начин

Бранко Огњановски ака Миле Паника, деновиве беше во Вашингтон, Америка. За да парира на тамошната култура, на својот Инстаграм профил објави фотка на која носи шешир како оние од вестер филмовите. Убаво му стои, тоа се гледа, но смешниот коментар под фотографијата е целосно во негов стил: