Кажи што сакаш. Луѓето сè уште не можат да читаат умови: Најдобрите секс совети на сите времиња

*Одвојте доволно време за да се прилагодите на вистинскиот бран, дури и ако ви требаат повеќе од 45 минути.

*Ако вие и вашиот сексуален партнер сте заедно неодамна, ставете го вашето задоволство на прво место.

*Не плашете се да побарате секс.

*Читајте еротски романи, гледајте еротски филмови, слушајте еротски аудио приказни.

*Создадете таен јазик со вашиот партнер за да го користите пред познаници и на јавни места.

*Не мора да бидете олимписки шампион или најпродаван автор за да ја одржите возбудата во живот.

*Кажи што сакаш. Луѓето се‘ уште не можат да читаат умови.

*Не потценувајте го контактот со очи.

*Барајте физичка интимност скоро секогаш, не само за време на сексот.

*Не прескокнувајте ја предиграта.


Фото: фреепик