Ќе ви треба храброст: Мислите дека почетокот е гаден, погледнете го видеото до крај... ако можете

фото:YOUTUBE PRINTSCREEN

Видеото било создадено во мини автобус со кој патувале, и ако сметате дека почетокот е гаден, погледнете го видеото до крај. 

Планинарите Мајкл Фаулер и Пол Рамзден први го преминаа патот, кој се наоѓа во далечно мало место во индискиот дел на Хималаите, до каде патуваа осум дена.

Ова застрашувачко видео покажува храбри планинари како возат по тесната патека под која се наоѓа огромна бездна. Видеото е преземено од минибусот со кој патувале, и ако сметате дека почетокот е гаден, погледнете го видеото до крај!


извор:beograd.in