КС ГРУПАЦИЈАТА СО СПЕКТАКУЛАРНА ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА ГИ ПРОСЛАВИ ДОСТИГНУВАЊАТА ВО 2023 ГОДИНА

На 24ти Декември 2023 година, КС Групацијата составена од компаниите Евротип, Голд Слот, Голд Фелициа, КС Сервис, Агроброд, Премиум Сејфти Солушн и 77битс беше домаќин на предновогодишна прослава во  ресторанот Голд Фелициа. Ноќта беше посветена на одбележувањето на извонредните достигнувања, колективните триумфи и успеси постигнати од семејството на КС Групацијата во текот на целата година.

Вечерта ја одбележаа бројни признанија  и награди покажувајќи ги исклучителните таленти и посветеноста на поединци кои се истакнаа во годината која изминува. Меѓу наградените беше и Александар Шуковски, признат како најдобар вработен во  Дирекцијата на КС Групацијата, што е доказ за неговата непоколеблива посветеност и примерен придонес.

За најдобар оператор во рамките на спортските обложувалници Евротип беше прогласена Ана Митковска од Битола. На второто место е Томислав Ристов од Штип, а трет е Бранко Парталоски од Струга. Овие признанија беа доделени  на регионалните предновогодишни забави во Штип и Струга.

Дополнително, во рамките на Голд Слот Клуб, беа доделени награди на исклучителни вработени за нивниот  придонес. Титулата за најдобар вработен за 2023 година ја освои битолчанката Андријана Алексовска, второто место го обезбеди Лилијана Данилоски од Кичево, а на третата позиција е Симона Стојкоска од Тетово. Наградите за нивната посветеност им беа доделени на регионалните предновогодишни забави кои се одржаа во Кичево и Тетово.

Исто така, награда беше доделена и на Иванчо Ивановски, прогласен како најдобар вработен во Голд Фелициа.

Признавајќи го значењето на колаборативната поддршка, специјална плакета и беше доделена на Групацијата од Кочани за најпосветен поддржувач на социјалните мрежи на КС Групацијата. Ова признание му беше врачено на Виктор Новков, менаџерот од Кочани.

Покрај оваа прослава традиционално како и секоја година беа организирани регионални предновогодишни забави  каде им беа доделени награди на други заслужни вработени.

Предновогодишната прослава во Голд Фелициа одекна со радост, благодарност и заедничко чувство за остварување. КС Групацијата се гордее со посветеноста и достигнувањата на своите исклучителни вработени и ценети партнери. Додека гледаме напред кон новата година, овие достигнувања стојат како доказ за непоколебливата посветеност на извонредноста и ветувањето за континуиран успех и раст.

пр објава