Кучето Кико има рак, а неговиот брат го чувствува тоа: Една приказна што допира

Кико и Вотсон, две од најпопуларните кучиња на социјалните мрежи живеат во САД, а  приказната што допира и фотографиите што ги споделува нивниот сопственик ги следат скоро еден милион луѓе.

Бидејќи Кико се бори против карциномот, неговиот брат Восон го утешува секогаш кога ќе се појави можност. Го гушка, го лиже, спие покрај него, внимава на него ... Чувствува дека е болен и сака да му го подобри животот. Кико беше подложен на операција за да му биде ампутирана предната нога поради малигната болест.

Погледнете неколку од нивните убави фотографии: