Лавина од реални попусти во Анхоч за Блек Фрајдеј

И оваа година Анхоч подготви ексклузивна понуда за Блек Фрајдеј, од лаптопи, декстопи, смартчасовници, таблети, смартфони па се до најновата гејминг опрема.

Како најава за претстојната кампања за Блек Фрајдеј под нивното препознатливо мото -  Реални попусти, од Анхоч изјавија:

Како лидер во технолошки иновации наша обврска е да им понудиме на клиентите широк спектар на ИТ производи, односно со други зборови се што им е потребно од ИТ и Гејминг опрема на едно место.

Наша мисија и цел се задоволни клиенти, поради тоа секогаш максимално се трудиме да ја дадеме најдобрата понуда на пазарот во однос на цени и квалитет.

Дел од понудата може да погледнете ТУКА, а целата понуда на www.anhoch.com

Понудата трае до 28.11ти, затоа уште веднаш тргнете до најблиската Анхоч продавница и искористете ги реалните попусти.

пр објава