Лојалната програма на myWorld слави 10 години постоење во Македонија

Во чест на јубилејот, myWorldза своите лојални корисници, месец март роденденски го одбележува со безброј одлични понуди за пазарувањекои можат да се пронајдат на myWorld.com.

Групацијата myWorld, брои повеќе од 15 милиони корисници и повеќе од 150 илјади партнери и со тоа претставува најголема бенефит програма во светот. Компанијата со седиште во Лондон, во моментов е застапена во 54 земји, а неодамна беа лансирани и двeнаши соседни држави - Албанија и Косово.Пред речиси две години, компанијата на светско ниво ја старташе онлајн шопинг платформата marketplace.myWorld.com во 12 земји, а во 2019 година исто и платформата за патување travelWorld.com, која е достапна во сите земји.

Во Македонија, групацијата брои повеќе од 250,000 членови и преку 1,400 трговски партнери, корисници на лојалната програма. Бројот на членови секојдневно расте, а мрежата на партнери е стабилна веќе 10 години. Компанијата на своите членови, како дел од myWorld бенефит програмата им нуди Cashback(пари назад при секое купување) и Shopping Points(шопинг поени за дополнителни попусти во Benefit Lounge платформата за зделки).

Во 2011 година компанијата беше пионер на пазарот со својот Cashback и иновативни онлајн и мобилни производи, како и во работењето со ваучерите за попуст. Во 2019 година, компанијата го донесе на пазарот т.н. електронски ваучер или eVoucher-от кој функционира кај големите ланци како што се: Веро, Тинекс, Систина, Спорт М, Sport Vision, и многу други.Исто така, со секое купување од страна на корисниците, направено кај трговските партнери, се поддржуваат автоматски и проектите на фондацијата Child and Family Foundation и Greenfinity Foundation. Во Македонија во изминатите години овие две фондации направија повеќе проекти за општествена одговорност како и проекти за подигнување на колективната свест. Ова е само еден од начините како компанијата ја возвраќа лојалноста.

Во чест на одличната соработка во изминатата декада, главниот извршен директор на myWorld Македонија и регионален директор за јужен Балкан (Македонија, Бугарија, Косово и Албанија), Радован Витошевиќ изјави:

„Среќни сме и горди за постигнатите резултати од изминатите 10 години. Успеавме да изградиме компанија која е лидер на пазарот во доменот на лојални програми, шопинг бенефиции и онлајн купување. Нашата лојална платформа и мобилна апликација се добитници на многу награди во минатото и тоа е она што ја потврдува нашата иновативност како компанија.Сакам да изразам огромна благодарност за сите што не поддржаа во овој огромен проект,до сите партнери кои останаа лојални, како и сите членови кои секојдневно пазаруваат со нас.“

Станете дел од најголемата куповна заедница во светот и  користете ги бенефитите на  myWorld. Регистрирајте се бесплатно на следниот линк, користете ги вашите поени паметно и креирајте успешни зделки! Заедно сме силни!


ПР Објава