Луѓето се крстат кога ќе поминат покрај куќава: Соѕидана од покрив па надолу? Хит

Фотографијата од необичната куќа, која наводно се наоѓа на белградското Баново брдо, предизвика неверување на Твитер затоа што е изградена од покривот надолу?!

Оваа слика предизвика големо внимание, зачуденост и бројни коментари, па корисниците на Твитер се прашуваа дали е можно вакво нешто или има некаква монтажа на фотографии или измама од социјалните мрежи.