Myrkl пристигна во Македонија, револуционерен додаток во исхраната кој ефикасно го разградува алкохолот

Првиот производ во историјата за кој е докажано дека ефикасно го разградува
алкохолот во цревата пред да стигне до црниот дроб, откако за кратко време
ја освои Велика Британија, каде што производот беше распродаден за само 24
часа и предизвика голем број позитивни реакции кај потрошувачите и
медиумите, производот сега во регионот е достапен во Македонија, Словенија,
Хрватска, Црна Гора.

- Ние сме исклучително почестени што го донесовме Myrkl во Македонија.
Активната состојка на додатокот за исхрана, AB001™ претставува големо
научно достигнување и е резултат на 30 години истражување и развој и
независни студии. Myrkl сега освен во аптеките, достапен е и за испорака
преку нашата веб-страница www.myrkl.mk по цена од 2155,00 ден за 30 капсули
(15 дози) и 189,00 ден за 2 капсули(1 доза), велат претставниците на Myrkl
во Македонија.


Се разбира, “ Myrkl никогаш не треба да биде изговор за прекумерно
консумирање алкохол, а потрошувачите секогаш треба да ги почитуваат
законските упатства за консумирање алкохол“. Сепак Myrkl е тука токму за
младите родители, деловните луѓе и повозрасните да се чувствуваат одлично
следниот ден доколку консумирале алкохол и да водат активен социјален
живот.

За да делува Myrkl, потребно е да се земат две таблети 2 часа, пред да се
консумира алкохол.

Myrkl содржи AB001™ и е првата формула во историјата, а независна студија
покажа дека разградува до 70% од внесениот  алкохол, во рок од 60 минути (и
50% по 30 минути) по консумирањето.


AB001™ е мешавина од високоефикасни бактерии (главно Bacillus Subtilis и
Bacillus Coagulans) збогатени со L-цистеин и витамин Б12.

Myrkl и AB001™ се резултат на 30-годишно истражување и развој на De Faire
Medical (DFM), шведска фармацевтска компанија фокусирана на развој на
револуционерни додатоци во исхраната.

Сите состојки на производот се признати како безбедни според европските

регулативи од страна на Европската агенција за безбедност на храната (EFSA).

Myrkl не може да го консумираат бремени жени или доилки, ниту пак лица
помлади од 18 години.

За долги ноќи... свежи утра, најдете повеќе информации на www.myrkl.mk

*пр објава