Ни Мадона немала ваков публицитет и интерес како Јелена Карлеуша: Дивата се боцна со Фајзер

- Во знак на почитување на здравствените работници кои повеќе од една година спасуваат животи на заболените со ковид, во знак на почит за починатите и нивните семејства, во знак на трудниците кои ги губат животи и децата кои се повеќе заболуваат- СЕ ВАКЦИНИРАВ! ДА СЕ ВРАТИ ПЛАНЕТАТА ВО НОРМАЛНИОТ ЖИВОТ - СЕ ВАКЦИНИРАВ ЗАТОА ШТО ВЕРУВАМ ДЕКА ТОА Е ПАТ НА РЕШЕНИЕ! ВАКЦИНАТА НЕМА И НЕ СМЕЕ ДА ИМА ПОЛИТИЧКА КОНОКАЦИЈА!- вака напиша на Инстаграм српската музичка дива Јелена Карлеуша која се вакцинираше јавно со вакцината на Фајзер.


Но, толкав интерес за неа не е забележан на овие простори. Имаше стотина фотографи, камермани, новинари, се створи хаос кога дојде. Многумина прокоментираа дека ни Мадона немала ваков публицитет...