Orange Days повторно во Credissimo!

Специјалната промоција Orange Days во Credissimo е повторно активна! Пред очекуваниот викенд за шопинг без ДДВ од 10.10 до 12.10, како компанија што секогаш е тука за потребите на клиентите, Credissimo започнува промоција за безгрижно пазарување, за сите на кои им се потребни дополнителни средства.

Искористи ја промоцијата само од 05.10.2020 до 12.10.2020*, аплицирај за твојот брз кредит до 80 000 денари, со попуст во вредност од ДДВ-то – 18%, и на тој начин стоката што ја купуваш за викендот без ДДВ е со двојно намалување!

* Промотивните услови за 18% попуст важат за вкупните трошоци за целиот период на бараниот кредит, за секој кредит Credissimo плус до 80 000 денари, одобрен во периодот од 05.10.2020 до 12.10.2020 година. По времето на промоцијата, кредитниот производ „Credissimo плус“ се одобрува со специјални услови за попуст и нема да може да се користат други промоции и поволности за намалување на трошоците. Кредитните барања се одобруваат согласно ОУ на ФД КРЕДИСИМО ДООЕЛ Скопје, кое го задржува правото да ја прекине промоцијата предвремено.

Комерцијален текст