Подарок билет за Скопје ЗОО за сите Magenta 1 корисници

§Aктивирајте го бесплатниот билет само преку TelekomMK апликацијата

Интерактивната апликација Skopje ZOO ви овозможува да влезете во дивиот свет на Зоолошката градина преку екранот на вашиот мобилен телефон. Една од главните функционалности на апликацијата се онлајн билетите, кои можете да ги купите каде и да сте, за да ги избегнете редовите на чекање и да останете безбедни во време на препорачана социјална дистанца.

Сите корисници на Magenta 1 промотивно добиваат бесплатен билет за посета на Скопје ЗОО, кој може да се искористи до 31 октомври. Секоја мобилна линија од Magenta 1 фамилијата може да го активира бесплатниот електронски билет само преку TelekomMK апликацијата. Имајте го билетот на вашиот смартфон, покажете го на билетарница и избегнете го редот.

Skopje ZOO апликацијатави нуди и интерактивна едукација со интересни податоци за животните. Повеќе од 500 животни од 83 видови се организирани според категории за да можете полесно да се снајдете и да го надополните вашето искуство како посетител.

Освен едукација и онлајн билети, апликацијата содржи и дигитална мапа за навигација, која ќе ви покаже рута како најлесно да стигнете до живеалиштето на вашето омилено животно.

Таа е достапна за сите посетители, во три јазични верзии, едноставна е за користење и нема потреба од креирање кориснички профил.

Преземете ја бесплатно Skopje ZOOапликацијата од: App Store и Play Store

Активирајте го електронскиот билет преку TelekomMK апликацијата, преку категоријата „Промотивен билет за Скопје ЗОО“.


Комерцијален текст