Пролетна понуда која не се пропушта – уживајте во беспрекорно чист дом со неверојатните Samsung попусти

Пристигнува и пролетта, а со неа и традиционалното пролетно чистење. Време е за уживање во беспрекорна свежина и чист дом, а поради таа причина, компанијата Samsung се потруди да направи неверојатна понуда со попусти до 25 отсто и 5 години гаранција на одбрани модели на правосмукалки и машини за перење алишта.

Иновативната WW6800T машина за перење алишта користи длабинско и хигиенско чистење со пареа, кое отстранува 99,9% од бактериите и алергените од облеката. Благодарение на Eco Bubble™ технологијата, детергентот се претвора во меурчиња, па поради истото брзо навлегува во ткаенината и со леснотија ја отстранува нечистотијата, притоа штедејќи струја и зачувувајќи ја бојата и текстурата на ткаенината.[1] Доколку сте заборавиле да вметнете некои парчиња облека, AddWash™ технологијата овозможува нивно едноставно додавање во текот на перењето.

Кога се работи за сушење на алиштата, со DV8000T машината, облеката ќе биде исклучително брзо исушена и подготвена за носење. Со избор на циклусот Супербрзина, мешанo додадените парчиња облека од памук и синтетика, може да се суви за само 81 минута[2], а со помош на Silent Dry технологијата, која го пригушува звукот, како и алгоритмот за оптимизација на брзината на вртежите, се намалува нивото на бучава.

Корисниците сега ќе можат да уживаат подолго во слободното време и тоа без никакви грижи, затоа што чистењето на домот никогаш не било побрзо. Jet 90E premium правосмукалката едноставно и темелно чисти различни видови на подови, додека турбо четката ги собира ситните честички прашина од тепихот. Покрај тоа, петслојниот филтрирачки систем успешно ги елиминира прашината и алергените од воздухот.

Со здружени сили, овие уреди го прават домот свеж и чист, заштедувајќи време, но и домашниот буџет, благодарение на попустите до 25 отсто[3], за секое купување на наведените уреди од 19.3. до 2.5.2021. година или до истекот на залихите. За повеќе информации посетете ја: https://www.samsung.com/mk/offer/clean-promo-2021/.  

Одбраните производи доаѓаат и со гаранција од пет години (2 години гаранција од произведувачот + 3 години дополнителна гаранција) која важи за одредени фрижидери, машини за перење алишта, вградени кујнски уреди и правосмукалки.  купени во периодот од 1.2. до 31.5.2021 година, како и за машините за сушење алишта и комбинираните машини за перење и сушење алишта купени во периодот од 1.4. до 31.5.2021. За повеќе информации посетете ја: https://www.samsung.com/mk/offer/5yw-promo-2021/.  


[1]На основа на извештајот на лабораторијата за испитување на перформанси на компанијата Springboard Engineering на EMPA траки, споредбено со вообичаен детергент и технологија на меурчиња без механичко делување.

[2]Испитано на моделот на уредот Samsung DV8000T во склад со стандардот IEC и количина на алишта со тежина од 3 kg.

[3]Точниот износ на процентот на заштеда се разликува во зависност од производот и неговите цени во овластените Samsung продавници, за кое купувачот може да се информира на овластеното Samsung продажно место.

Пр објава