Секоја чест човеку: Дрвото беше искасапено- Видете што му направи (ВИДЕО)

Дрвото било оштетено и изгледало грдо ... Многумина прво би им паднало на памет да го сечат целосно дрвото и да го извадат од корен. Така, тие би го решиле проблемот и би го отстраниле дрвото од видик.


Сепак, сопственикот на оваа куќа имал друга идеја - тој го повикал специјалистот за преработка на дрво, Луеба Попов. Попов отишол со своите алати, пила, машина за полирање и боја. Кога завршил со дрвото, станало вистинско уметничко дело!


Видео и Фото: Funky Rooster Productions