, ,

Што би се случило ако жената земе Вијагра?

Кога Вијаграта за прв пат се појави во 1996 година, предизвика многу врева, и се славеше како нешто што ви дава моментална ерекција и издржливост па така, малото сино апче стана лојален сојузник во бројни спални соби.

Љубопитноста не ги заобиколи само мажите туку и значителен број жени, кои исто така, ги испробаа нејзините наводно магични ефекти. Додека некои беа воодушевени од ненадејниот скок на сексуалната желба, други беа разочарани.

Со оглед на тоа што повеќе од половина од денешните жени на возраст меѓу 30 и 50 години имаат низок проблем со либидото, не е изненадувачки затоа што понежниот пол бара алтернативни начини за поттикнување на сексуалната желба.

Сите посакуваме да има апчиња што ќе ги решат нашите проблеми затоа што така е наједноставно. Освен во овој случај.

Имено, нема апсолутно никакви докази дека Вијаграта работи- делува на жени. Што е најважно, не е ни безбедно да експериментирате со тоа. Вијаграта не е препишана на жени затоа што никогаш не била тестирана.

Па жени, ако се осмелите да гоиспиете малото сино апче, најверојатно ќе завршите со жолто лице и непријатна главоболка, вртоглавица и можеби дијареја.