Силк Роуд Банка АД Скопје утре ќе работи до 14:00 часот

Силк Роуд Банка АД Скопје известува дека на ден 31.12.2019 година (вторник), експозитурите на банката ќе работат до 14:00 часот.

На располагање ви стојат услугите на електронско и мобилно банкарство, како и мрежата на банкоматите на Банката.

Вработените и раководството на банката на сите граѓани им ги честитаат претстојните новогодишни и божиќни празници.