Стил

Зошто богатите луѓе не се среќни?

Сигурно сте слушнале 1000 примери и приказни за богати луѓе кои навидум имаат се', а кои се депресивни, деновите ги поминуваат консумирајќи алкохол, едноставно не се задоволни со својот живот.

Зошто богатите луѓе не се среќни?

Сигурно сте слушнале 1000 примери и приказни за богати луѓе кои навидум имаат се', а кои се депресивни, деновите ги поминуваат консумирајќи алкохол, едноставно не се задоволни со својот живот.

Кој е најскапиот џин на светот?

Морус LXIV е најексклузивниот и најскапиот џин на светот, што го прави да биде совршениот поклон за сите богати хедонисти.