Тренд

(ФОТО) Правеле кафе на мостот, па ги казниле 950 евра и ги избркале од градот

Венеција треба да се почитува, а непристојните луѓе кои мислат дека можат да дојдат и да прават што ќе посакаат по своја волја, често ја забораваат локалната полиција, на чие благодарение сите недолики се санкционирани.