Трите се мразат: Но кој маж ги поврзува и допира Цеца, Јелена Карлеуша и Анастасија?

Трите имаат екстра успешни кариери и се добро познати на Балканот. Се мразат со години, се судат, омаловажуваат, се нарекуваат едни со други психички нестабилни и така натаму. Скоро се се знае за војната помеѓу Јелена Карлеуша и Цеца, а Анастасија, ќерката на Ражнатовиќ нормално дека е на страната на мајката.

Тој е еден од најдобрите српски дизајнери познат по тоа што најчесто креира висока мода, што подразбира многу рачна работа.

Бојан Петровиќ навистина има богата имагинација, врвни креации кои се продаваат ширум светот, учествувал на многу ревии и негови креации носат најголемите балкански диви меѓу кои Јелена Карлеуша и Цеца Ражнатовиќ. 

Во последно време и ќерката на Цеца, Анастација. Тие со години се облекуваат во она што ќе им го дизајнера креаторот, па иако некогаш мислиме дека се работи за Диор или пак Версаче, сепак тоа е Бојан.

Како и на кој начин одат во неговото ателје наречено Ola! Couture имајќи ја во предвид нивната неподносливост не знаеме, ама изгледаат добро во неговите креации.

Еве дел од она што го носат:

Фото: Инстаграм

senzacija.rs