(ВИДЕО) Џејсон Момоа не сака теретани, сака силина на планина

Мускули, ама создадени на друго место.

Џејсон Момоа не сака да оди во теретана. Всушност, тој тоа го мрази. За човекот чии главни улоги биле синоним со брутална физичка сила, ова може да биде нешто изненадувачки. Моментално еден од најплатените актери во Холивуд, сака да се искачува по карпи и по други разно разни нешта и тоа му е неговата најголема страст.

Има и свој личен тренер кој вели дека Момоа своите мускулу ги одржува благодарејќи на искачувањето, но сето тоа со правилни вежби.

Во видеото се гледа како тоа го прави:

View this post on Instagram

ALL WORK AND NO CLIMBING MAKES JASON A DULL BOY. Sending My new @soill fat butt campus wall. Aloha AC

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on