Во најскапиот ресторан на светот храната ја спремаат роботи: Каде отиде светот, кај сме ние

 Во кинескиот ресторан на иднината, роботите контролираат сè: тие ги пречекуваат гостите, чуваат и служат храна и го чистат објектот. За отворање на овој ресторан биле потрошени околу 29 милиони долари.

Видеото покажува како работи еден од најскапите ресторани во светот. Роботите имаат вештачка интелигенција што им помага да ги контролираат состојки во храната, количината. Во ресторанот служат 46 роботи.