ВО SPORT LIFE ЗАПОЧНУВА „ЕКСПЕРТ ЗА РАКОМЕТ“

Од 10-ти до 28-ми јануари 2024 година, во обложувалниците „Sport Life“ ќе се одвива акцијата „ЕКСПЕРТ ЗА РАКОМЕТ“, во знакот на европското ракометно првенство за мажи на ЕХФ - ЕУРО 2024.

Сите оние кои ќе одиграат тикети со натпревари исклучиво од понудата за ракомет, приложени со и регистрирани на Sport Life клуб-картичката, и кои ќе имаат највисок вкупен коефициент на добитен тикет во периодот на траење на промоцијата, ги очекуваат три главни премии: 60.000 денари (прво место), PlayStation 5 (второ место) и еден милион поени за подароци од СЛ маркетот (трето место).

„Нашата понуда ја збогативме со нова игра „Експерт за ракомет“ и можност за дополнителни подароци за најдобрите типувачи. Веруваме дека на претстојното Европско првенство во ракомет – мажи ќе гледаме  одличен ракомет, со особено возбудливи мечеви на нашата репрезентација, како и возбудлив натпревар помеѓу нашите играчи членови на СЛ клубот.“ – истакнуваат од Sport Life.

Покрај натпреварите од понудата за ракомет, која ги вклучува и посебните игри - победник, учиноци на играчите итн, во акцијата учествуваат и натпреварите од понудата за обложување во живо и од понудата „Супер тип“.

Тикети треба да бидат со една комбинација, уплатени со приложена СЛ Клуб картичка, во периодот на траење на акцијата.

Тековното рангирање на играчите може да се следи ТУКА, а победниците ќе бидат објавени, на интернет страницата sportlife.com.mk и на фан-страницата Facebook@SportLifeBet.

*пр објава