Жонглирањето со тоалетна хартија веќе не е ИН: Фудбалерите со нов предизвик

Со појавата на коронавирусот се откажаа сите првенства, а многу фудбалери преку најразлични активности најдоа простор за забава во време на изолација.

Најпрво започнаа со жонглирање со тоалетна хартија, но сега со нов предизвик започна фудбалерот на Реал, Тони Крос. 

За што точно станува збор, погледнете во видеото на ХАШТАГ