,

Зошто денес жените брутално се нудат и нафрлуваат?

„Зошто жените денес толку френетично се нудат?

Деновиве, сведок сум на моето интернет сандаче за пораки и хистеријата пто таму владее.

Тоа се повици, фотографии, предлози, има гнев ако не одговорам, лутина и закани ако не испратам фото од својот полов орган (сега тоа било модерно).

Јас сум, благо речено, во шок.

Ниту тие знаат кој сум, или од каде сум, или можеби сум 6 пати постар од нив, болен, немоќен, перверзен, груб, грд? Можеби ја тресем главата, собирам инсекти, слушам метал, или имам некој полош вид навика?

Не, за нив не е важно тоа, тие само сакаат да им испратам слика од моите гениталии.

Во мое време беше сè обратно и многу дискретно, со многу убави приказни за, не знам, книги, филмови и секакви глупости, сè додека луѓето не се приближат, а потоа и за животот, очекувањата, растењето, проблемите, тука и таму некаква шега ...

Сега што?

Некој нека ми објасни, ве молам?

Од друга страна, јас сум без љубовничка и не можам да кажам дека немам предизвици ..

Како тоа туку така, наврат- нанос?

Нити те знам нити ме познаваш, ама ...

Дали се овие некои нови правила?

Што сум преспал сиве овие години додека не бев на интернет? “

(Ранет Зоро)